Hordozható kincsesláda programunk

hordozható kincsesládánkat elvisszük oda, ahová szeretnéd...

A TERMÉSZET S.N. Kincsestárba nem tud mindenki eljönni, és annyit mesélnek a kövek, hogy azt egy látogatáson el sem lehet mondani... Ezért van egy hordozható kincsesládánk, amit szívesen elviszünk oda, ahová szeretnéd. Óvodába, iskolába, gyereknapra, szülinapra... Interaktív programokat kínálunk különböző korosztályoknak! A gyerekek (és felnőttek) mindent megfoghatnak, kipróbálhatnak, és különleges figyelmet fordítunk az élményre.

Ajánlatok

Erdei Iskolai moduljaink

erdei iskola

2003-ban két, általunk kidolgozott erdei iskolai modulunkat fogadták el hivatalosan, melyeket ajánlunk erdei iskolai szolgáltatók figyelmébe - és igény esetén szívesen elmegyünk az erdei iskolákba e modulokat izgalmasan, érdekesen és szakszerűen megtartani.

Subscribe to Kezdőoldal hírcsatorna

Itt már jártunk

Előadás az Őrségi Nemzeti Park kőszegi Látogatóközpontjában

kőszeg előadás geológia

2016-ban nagy érdeklődés mellett tartottuk első ismeretterjesztő előadásunkat Kőszegen. Reméljük lesz még folytatása...

A Kutatók éjszakáján jártunk Szombathelyen

kutatók éjszakája, geológia

A Kutatók éjszakája mindig izgalmas programokat kínál a kíváncsi embereknek! A Nyugat Magyarországi Egyetem szombathelyi bázisán a Savaria Egyetemi Központban találkozhattunk sok-sok érdeklődővel a C épület aulájában. Ismét bevált a TERMÉSZET s.n. "módszer", a kíváncsi látogató által saját kezűleg végzett kísérletek, a "mindent a kéznek" elv. Hiszen "virtuális világ mánia" ide vagy oda, azért az a tapasztalat az igazi, amikor Te magad érzed, hogy milyen nehéz egy megkövesedett fa, vagy élőben látod, hogy mire képes az izlandi pát....

Fertő-Hanság Nemzeti Park tábor 2012. augusztus

természetismeret tábor geológia

Augusztus 14-én a Fertő-Hanság Nemzeti Park természetismeret és életmód táborában mutattuk meg, hogy milyen érdekes a kövek világa, és kiderült, hogy a gyerekeket egy hajnali madárvárta után is le tudjuk kötni, pedig a 1/2 6-os kelés azért még felnőttként sem könnyű... A Nemzeti Park munkatársainak csak köszönettel tartozunk! Fotókat is kaptunk, hogy mások is lássák itt a honlapon a csodálkozó gyerekeket, és ragadós legyen a példa..:)

Tündérfesztivál Sopron 2012

tündérfesztivál, kövek, varázslat

Júniusban a szervezők kérésére a soproni Tündérfesztivál Csillagösvényén varázsoltunk. Pontosan elvarázsoltunk... Gyerekeket... És rájöttek, akik még nem tudták, hogy a kíváncsiság jó, a "kövek" világa izgalmas és a természettudós igazándiból varázsló.... vagy manó.. vagy tündér...

Subscribe to Kezdőoldal hírcsatorna